Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Premiéra komerčně vyráběné baterie HE3DA na semináři Energetická soběstačnost v Ostravě

Seminář se uskuteční 23. ledna 2020 na výstavě Infotherma 2020 v Ostravě. V prosinci 2019 byla vyrobena první baterie na bázi technologie HE3DA na nové výrobní lince společnosti Magna Energy Storage. Jaké bude mít technické parametry? Proč má hliníkový obal? A kdy budou nové baterie komerčně dostupné pro zákazníky?

Na výše uvedené otázky Vám poskytne odpověď Radomír Prus, hlavní akcionář společnosti HE3DA a architekt projektu výstavby bateriové továrny Magna Energy Storage v Horní Suché během svého vystoupení na semináři Energetická soběstačnost ve čtvrtek 23. ledna 2020 v Ostravě (součást doprovodného programu výstavy Infotherma).

Během své přednášky bude Prus prezentovat novou baterii a její hlavní přednosti. Tato baterie se má již letos dostat do sériové výroby a bude tvořit „nosný prvek“ samostatného bateriového boxu a dalších nových produktů firmy. V praktických testech se prokázala její vysoká odolnost vůči požáru.

První baterie HE3DA vyrobená v 12/2019 na nové lince továrny na Havířovsku
Nová baterie HE3DA vyrobená v 12/2019 na nové lince továrny na Havířovsku

Zacíleno na energetickou soběstačnost

Během semináře Energetická soběstačnost budou prezentovány aktuální novinky o vývoji fotovoltaického trhu v ČR i ve světě s důrazem na perspektivní technologie, nové obchodní modely, chystané změny v legislativě a nové dotace.

Seminář je určen zájemcům o nové fotovoltaické a bateriové systémy, instalační společnosti a zájemce o problematiku moderní decentrální energetiku. Po každé přednášce je zajištěn dostatečný časový prostor na diskuzi s předními odborníky.

Celý program semináře a přihlášku naleznete zde. Seminář organizuje redakce portálu www.solarninovinky.cz.

 
 
Reklama