Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skupina EkoCesta se mění na skupinu SolidSun

Přišel čas na změnu - skupina EkoCesta, jíž jsme součástí - se mění na skupinu SolidSun. Přejmenování skupiny se nijak nedotkne našich zákazníků, a nemění se ani hlavní poslání skupiny.

Skupina Ekocesta, která doposud zahrnovala spolupracující firmy se zaměřením na lepší ekologická a energeticky šetrná řešení pro domácnosti i společnosti, se mění na SolidSun. Cílem změny je jednodušší komunikace směrem k zákazníkům a zvýšení povědomí o skupině a jejích službách v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

Věříme, že sjednocení brandingu pod značku SolidSun usnadní orientaci v našich produktech a službách. Značka SolidSun, dosud spojovaná především s výstavbou fotovoltaických elektráren, je ve světě solární energetiky velmi dobře známá a respektovaná. Tato změna nám také pomůže zefektivnit komunikaci vůči zákazníkům a veřejnosti obecně,“ říká Martin Palarčík, generální ředitel skupiny.

Stávajících zákazníků se přejmenování nijak nedotkne. Veškeré produkty, služby i smluvní podmínky zůstávají beze změny. S novým názvem se nemění ani hlavní poslání skupiny - poskytovat komplexní služby v oblasti fotovoltaických elektráren domácnostem i firmám na míru.

Naše spolupráce se zákazníkem nekončí instalací fotovoltaické elektrárny. Kromě návrhu a realizace FVE  pomáháme také s vyřízením dotace, vykupujeme přebytky, staráme se o servis elektrárny a díky dohledovému centru hlídáme 24/7 její správnou funkčnost,“ vysvětluje Martin Palarčík a pokračuje: „Poslední měsíce jsme svědky prudkého zdražování energií, nelze se proto divit, že lidé investují do fotovoltaických elektráren. Skupina SolidSun jim ráda bude spolehlivým partnerem na cestě k energetické soběstačnosti.“

Jsme skupina SolidSun


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama