Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Instalovali jsme fotovoltaiku pro Střední školu řemesel

Pro Střední školu řemesel ve Frýdku-Místku jsme na střechu jejich budovy instalovali fotovoltaickou elektrárnu. Ta nyní bude sloužit žákům všech elektrooborů.

Na konci března jsme na střechu budovy Střední školy řemesel ve Frýdku-Místku instalovali fotovoltaickou elektrárnu. 

Už od prvních jarních dní tak budou moci studenti sledovat, jak se vyrábí čistá elektrická energie pomocí solární elektrárny od společnosti SolidSun. Na střechu budovy jsme instalovali 4 fotovoltaické panely, dále jsme zapojili střídače i bateriový modul. Tento model fotovoltaické elektrárny bude sloužit žákům všech elektrooborů, díky čemuž budou lépe připraveni na aktuální požadavky pracovního trhu. Zkušenosti s reálnou elektrárnou pro ně budou velmi užitečné. 

Učebna pro výuku fotovoltaických systémů s funkční solární elektrárnou se realizovala díky projektu OKAP2. Jsme rádi, že jsme se jako společnost SolidSun stali součástí projektu, který podporuje vzdělání v odvětví, které má velkou budoucnost.

Fotovoltaické elektrárny představují jednoduchou cestu, jak si v dnešní době snížit náklady za energie. Zejména pro firmy představují skvělou možnost, jak snížit vysoké provozní náklady, a zároveň být společensky odpovědnou firmou.

Střešní instalace fotovoltaických elektráren pro firmy


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama