Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Solidsun na veletrhu FOR ARCH 2022

Chcete na vlastní oči vidět, jak funguje fotovoltaická elektrárna? Tak navštivte stánek společnosti SolidSun na veletrhu For Arch 2022.

Veletrh FOR ARCH - největší stavební veletrh v České republice - se bude konat od 20. září do 24. září 2022 v PVA Letňany. SolidSun pro vás připravil stánek, kde se dozvíte vše o fotovoltaické elektrárně. Na vlastní oči uvidíte všechny komponenty, které jsou k provozu elektrárny potřeba. A součástí letošní výstavy bude i autonabíječka Wallbox Copper SB - takže pokud plánujete pořízení elektromobilu, určitě nás navštivte.

Přijďte si "očíhnout" fotovoltaickou elektrárnu
Přemýšlíte, jestli se vám do technické místnosti vleze střídač a baterie k FVE? Vezměte si metr a můžete si v našem stánku vše změřit. Prohlédnete si do detailu jednotlivé komponenty elektrárny, jako by byly u vás doma. Získáte představu, kolik místa zaberou baterie fotovoltaické elektrárny nebo jak velká je chytrá krabička SunBerry.

Naši experti přes fotovoltaiku vám na místě rádi vše vysvětlí, objasní a zodpoví vaše dotazy.

Kde najdete stánek SolidSun? 
Najdete nás v hale číslo 5, v sektoru B, stánek č. 9. 

Těšíme se na vás a věříme, že si náš stánek i celý veletrh FOR ARCH užijete, jak se patří.

Přijďte za námi na For Arch


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama