Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výkup přebytků energie z fotovoltaických elektráren

Vlastníte dům s fotovoltaickou elektrárnou nebo si FVE teprve plánujete pořídit? A víte, že svou elektrárnu můžete naučit vydělávat? Stačí si zajistit výhodný výkup přebytků nespotřebované energie.

Díky fotovoltaické elektrárně vám Solidsun zajistí výkup přebytků energie za nejférovější cenu na trhu. Ptáte se, jak? Spojili jsme síly se společností Sysel energie, a.s. Ta poskytuje moderní možnost, jak šetřit za energie ještě o něco víc. Jednoduše začnete syslit se Syslem.

Co je Sysel a v čem je jiný

Sysel je zkratka slov vystihující jeho činnost - SYstém Správy ELektřiny. Není to tradiční dodavatel elektrické energie, protože vy s pořízením FVE už nejste tradiční odběratel elektřiny.

Sysel se o své zákazníky stará přesně podle jejich specifických potřeb - nedodává pouze silovou elektřinu, ale zajišťuje také výkup přebytků energie z vaší FVE či nabíjení baterií, když je elektřina nejlevnější.

Dokáže predikovat počasí ve vašem okolí lépe než rosnička a ví, kdy bude svítit slunce a kdy ne. Zároveň odhadne, kolik energie vaše FVE vyrobí, porovná to s běžnou spotřebou energie domácnosti v danou hodinu a v případě potřeby zajistí nejvýhodnější výkup či dodávku elektrické energie. Díky tomu ještě více sníží vaše náklady za energie.

Proč šetřit se Syslem

  • Sysel zná specifické požadavky vaší domácnosti z FVE
  • Nabízí elektřinu za cenu z energetické burzy - protože tak je to fér
  • Speciálně vyvinutá aplikace dokáže velice přesně predikovat spotřebu energie vaší domácnosti i počasí u vás
  • Po vyhodnocení dat Sysel zajistí výhodné nabíjení baterie vaší FVE za aktuální cenu na burze
  • Každý měsíc obdržíte fakturaci

Využijte možnost a kontaktujte infolinku 727 800 181. Všechny vaše dotazy rádi zodpovíme.

Výkup přebytků energie z FVE


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama