Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečnostní tlačítko – nová funkce FVE od SolidSun

Novinka na trhu - bezpečnostní tlačítko. Máte dům s FVE a obáváte se, že v případě požáru nebudou moct hasiči váš dům ihned hasit? Teď už nemusíte.

Jednoduchá funkčnost, maximální účinnost – to je nové bezpečnostní tlačítko k vaší FVE od SolidSun. Bezpečnostní tlačítko ihned po stisknutí rozpojí solární panely a další komponenty FVE od elektřiny. Snižuje tak riziko úrazů elektrickým proudem z FVE na minimum.

Bezpečnostní tlačítko využijete ve všech případech, kdy váš dům čelí hrozbě požáru, povodni či bleskové povodni. Užitečné je i v případě, že jen potřebujete provést práce na střeše či elektroinstalaci a hrozí zásah elektrickým proudem. Díky bezpečnostnímu tlačítku fotovoltaické panely sníží napětí na minimální množství (100 V) a dům už není během prací životu nebezpečný.

Pokud jste FVE odpojili kvůli instalaci či jiné práci na střeše, můžete ji zase sami bez problému zapnout. V případě, že jste FVE odpojili z důvodu požáru, přijede k vám na revizi a znovuobnovení zapojení náš tým proškolených techniků.

Výhody bezpečnostního tlačítka

  • rychlá možnost snížení napětí na bezpečnou hladinu
  • zajištění bezpečnosti osob pohybujících se v blízkosti instalace
  • hasiči mohou k hašení požáru použít vodu, a ne vysoce neekologickou pěnu
  • bezpečnostní tlačítko lze dodatečně namontovat i na starou FVE

Přečtěte si o dalších výhodách bezpečnostního tlačítka.


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama