Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová nabídka solárních setů ALPHASOL pro ohřev teplé vody

Firma TEMPNER SOLAR SYSTEM s.r.o. s přicházející novou sezónou 2012 připravila pro zákazníky novou nabídku solárních setů ALPHASOL určených pro ohřev teplé vody. Vysoká variabilita těchto solární systémů ALPHASOL uspokojí veškeré požadavky i nejnáročnějšího zákazníka.

Solární systémy ALPHASOL jejichž kvalita je ověřena mnoha instalacemi nachází své široké uplatnění pro instalace v rodinných domech, výrobních podnicích, penzionech, hotelích atd.

Bezkonkurenční cena, vysoká kvalita, prodloužená záruka na komponenty řadí tyto solární systémy ALPHASOL jednoznačně mezi nejprodávanější solární systémy určené pro ohřev teplé vody v České republice a na Slovensku. Kontaktujte přímo nás nebo naše smluvní partnery.
Obchodní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku.

Již dnes připraveni nabídnout naším zákazníků solární systém 200W30
v ceně 44 000,- Kč vč. 20% DPH!

Solární systém  200W3

Velmi oblíbenou novinkou loňského roku je plně kompaktní solární systém K300W30 v ceně 48 000,- Kč vč. 20% DPH.

Tento solární systém je výjimečný tím, že obsahuje kompaktní solární zásobník „K 300“ s integrovanou čerpadlovou a řídící jednotkou, dvě expanzní nádoby a separátor vzduchu. Tento systém si získal značnou oblibu u našich zákazníků pro svou velmi jednoduchou instalaci. Zásobník je dodáván zcela kompletně smontován. Řídící jednotka s českým softwarem a dotykovým displejem je velmi jednoduchá na ovládání.

Tento plně kompaktní solární zásobník K300 nabízíme i samostatně ve velmi zajímavé ceně 33 600,- Kč vč. 20% DPH.

Kompaktní solární zásobník K300
Kompaktní solární systém K300W30

Vynikající technická podpora nejenom pro konečného zákazníka ale i pro montážní firmy, to jsou hlavní kvalitativní aspekty, které nás odlišují od konkurence. Po ukončení programu „Zelená úsporám“ mnoho konkurenčních firem již dále nepracuje na svém rozvoji v oblasti solárních systémů určených pro ohřev teplé vody.

Firma TEMPNER SOLAR SYSTEMS s.r.o. na rozdíl od těchto konkurenčních firem nadále rozvíjí své solární systémy a specializuje se výhradně na přímou spolupráci se zahraničními výrobci komponentů.

Jedním z takových zahraničních výrobců je i jeden z největších světových výrobců vakuových solárních trubicových kolektorů firma WESTECH SOLAR.

Solární vakuový kolektor SP-S58/1800A-30

TEMPNER SOLAR SYSTEMS s.r.o. je autorizovaným zástupcem WESTECH SOLAR pro Českou republiku, Slovensko a Chorvatsko. V loňském roce jsme prodali více jak 1000 kusů těchto solárních kolektorů a to jak v tuzemsku, tak v zahraničí a zrealizovali více jak 200 instalací solárních setů APLHASOL s kolektory WESTECH.

Na rozdíl od konkurence přímo spolupracujeme s výrobci, a proto je připraven náš technický management poskytnout našim zákazníkům vysoce profesionální technickou podporu.

Vynikající parametry a kvalita, bezkonkurenční cena v České republice, rychlá montáž, prodloužená záruka na dobu 10 let - to jsou hlavní důvody, které řadí tyto kolektory jednoznačně mezi nejžádanější na našem trhu.

Jako autorizovaný zástupce výrobce vakuových solárních kolektorů WESTECH nabízíme našim budoucím smluvním partnerům EXKLUSIVNÍ CENY KOLEKTORŮ a to přímo od výrobce.
Bližší informace: Tel: +420 777774749, Tel: +420777774750,
Email: mailto: objednavky@tempner.eu

Důkazem a nejlepší vizitkou pro firmu TEMPNER SOLAR SYSTEMS s.r.o. jsou ohlasy mnoha našich spokojených zákazníků, které jsou uveřejněny na našich webových stránkách v sekci reference. Ukázky instalací najdete v sekci galerie.


Profesionalita, důvěra, spolehlivost, korektní jednání, snaha doporučit zákazníkovi vždy to nejlepší řešení. Tyto vlastnosti by měly být samozřejmostí pro mnoho firem v tuzemsku, zabývající se touto činností. Bohužel však tomu tak není. A právě proto se mnoho nových zákazníků obrací se svými požadavky naší firmu TEMPNER SOLAR SYSTEMS s.r.o.

 
 
Reklama