Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Solární systémy ALPHA SOL

Evropská značka kvality, spolehlivosti za bezkonkurenční cenu!

Tempner s.r.o. - SOLAR SYSTEM se specializuje na dovoz komponentů pro solární systémy, kompletaci a instalaci solárních systémů určených především pro nepřímý ohřev vody pro domácnosti, veřejné budovy a sociální zařízení. Firma TEMPNER s.r.o. je autorizovaným zástupcem mnoha zahraničních renomovaných výrobců pro Českou republiku a Slovensko, působí prostřednictvím svých obchodních zástupců také v zahraničí.

Bezkonkurenční ceny, velmi dobrá technická úroveň produktů, variabilita volby komponentů, prodloužené záruky, záruční a pozáruční servis, profesionální jednání - to jsou hlavní atributy, které řadí produkty této firmy do budoucna mezi favority na českém trhu v oblastí solárních systémů určených pro TV.

Nová produktová řada ALPHA SOL poskytuje možnost výběru solárního systému podle finančních možností a technických požadavků zákazníka pro téměř každý rodinný dům za bezkonkurenční cenu.

Solární systémy ALPHA SOL určené pro přípravu teplé vody se v dnešní době v důsledku stále vzrůstajících cen energií jeví jednoznačně jako cenově nejdostupnější řešení jak uspořit nemalé finanční prostředky související s přípravou teplé vody a možností přitápění.

Zákazníkovi, který investuje své finanční prostředky do našeho solárního systému ALPHA SOL, se vložená investice vzhledem k jeho bezkonkurenční ceně, nízkým provozním nákladům a vynikajícím technickým parametrům vrátí v poměrně krátké době (ve srovnání s investicemi do jiných obnovitelných zdrojů).

NYNÍ VELKÁ JARNÍ AKCE
*** SLEVA 10% na všechny solární systémy ALPHA SOL ***

 

V rámci našeho dlouhodobého konceptu rozvoje a inovace klademe největší důraz na co největší využití tzv. integrovaných komponentů v solárního systému. Tyto komponenty výrazně urychlují dobu instalace solárního systému a snižují podstatným způsobem konečnou cenu pro zákazníka.

Jedním z takových hlavních komponentů je:

INTEGROVANÝ TRIVALENTNÍ SOLÁRNÍ ZÁSOBNÍK KOMPAKT K 300
NYNÍ VELKÁ JARNÍ AKCE
*** SLEVA 10% ***

*** Cena nyní 26 550 ,- Kč bez DPH ***

Tento kompaktní systém vyniká především svým originálním technickým řešením. Solární zásobník je dodáván jako kompaktní celek, a to včetně připojovacích přírub, nainstalovaných dvou expanzních nádob, čerpadlové stanice, separátorem vzduchu a řídicí jednotku s dotykovým ovládáním.

Velmi jednoduché propojení pouze se solárními kolektory - zákazník má k dispozici plně funkční solární systém určený pro přípravu teplé vody.

Bezkonkurenční cena, vynikající design, vysoká kvalita, nenáročné na instalační prostor, rychlá instalace a jednoduché ovládání. To jsou hlavní výhody tohoto kompaktního systému a také důvody, proč je tento kompaktní systém velmi oblíben u našich zákazníků.

Jedním z nejdůležitějších prvků celého solárního systému jsou solární kolektory. Jejich kvalita a technické parametry velmi podstatným způsobem ovlivňují efektivitu celého solárního systému. Z našich praktických zkušeností doporučujeme všem zákazníkům tzv. vakuové trubicové kolektory WESTECH® typu "HEAT PIPE" produktové řady. SP-S58/1800A.

V podstatě všechny typy kolektorů, ať již ploché nebo trubicové v letním období vykazují určitý maximální zisk. Pro naše klimatické podmínky je však velmi důležitá skutečnost, že i v zimním, jarním a podzimním období vykazují tyto kolektory WESTECH® velmi dobré energetické zisky. V letním období vykazují tyto kolektory naopak zase nižší přebytky. Díky tzv. "suchému napojení" trubic systémem Plug-in (nepřímý ohřev) se vyznačují tyto kolektory vysokou provozní bezpečností. Solární kolektor typu "HEAT PIPE" je tzv. uzavřený, což znamená, že teplonosná kapalina cirkuluje pouze ve sběrači kolektoru a necirkuluje v samotných trubicích. Jednoduchá a ekonomicky nenáročná výměna trubice je jednou z mnoha výhod, proč byste se měli rozhodnout pro tento typ kolektoru.

Firma TEMPNER s.r.o. je přímým dovozcem a jediný pověřený autorizovaným obchodním zástupcem pro Českou republiku a Slovensko výrobce vakuových solárních kolektorů WesTech Solar Technology Wuxi Co Ltd.

Tento výrobce je třetím největším producentem vakuových solárních kolektorů na světě a vyváží své výrobky do více jak 121 zemí světa.

Jednou z neocenitelných konkurenčních výhod naší firmy je ta skutečnost, že jako autorizovaný obchodní zástupce nabízíme naším zákazníkům vždy NEJLEPŠÍ CENU. Nabízíme také velkoodběratelům možnost zajištění kontejnerové dodávky za ceny od výrobce !!!

Všechny typy kolektorů tohoto výrobce jsou certifikovány v autorizovaných laboratořích SPF, DIN CERTCO a KEYMARK.

Vynikající poměr výkon a bezkonkurenční cena, vysoký energetický zisk, prodloužená záruka na dobu 10 let, nízké provozní náklady, rychlá instalace, bezpečný provoz.

To jsou výhody, které jednoznačně řadí tyto vakuové trubicové kolektory typu SP-S58/1800A mezi favority na našem trhu.

NYNÍ VELKÁ JARNÍ AKCE
SLEVA 10%
NEJLEVNĚJŠÍ VAKUOVÉ TRUBICOVÉ KOLEKTORY "HEAT PIPE" v ČR a SR.


Mnoho našich zákazníků projevilo po ukončení programu "Zelená úsporám" zvýšený zájem o tzv. částečné instalace solárních systémů. Na základě tohoto poznatku jsme se zaměřili na rozšíření naší nabídky nejvíce používaných komponentů u solárních systémů, jako jsou čerpadlové jednotky, elektronické řídicí systémy, dvojité předizolované potrubí, ploché kolektory atd. Vzhledem k dlouhodobé a přímé spolupráci s našimi zahraničními dodavateli/výrobci jsme připraveni najít pro každého našeho zákazníka vždy to nejoptimálnější řešení jeho požadavku za pokud možno co nejlepší cenu.

Jednou z našich dalších významných aktivit je obchodní zastoupení firmy TESY LTD. z Bulharska. TESY LTD je jeden z největších výrobců ohřívačů vody (bojlerů), akumulačních nádob a topných těles v Bulharsku.

Za bezkonkurenční ceny Vám nabízíme výrobky této firmy, které se svou kvalitou, technickým provedením, designem a s prodlouženou zárukou na dobu 5 let zcela vyrovnají produktům konkurenčních renomovaných výrobců.

Naše firma také disponuje moderním předváděcím centrem solárních systémů. Zákazník si může v příjemném prostředí prohlédnout funkční solární systém a ověřit si přímo na místě skutečné výhody solárního ohřevu vody. Dále Vám předvedeme videoprojekci související s instalací našich solárních systémů. Je zde také možnost zakoupení solárního systému ALPHA SOL včetně všech příslušenství. Nespornou výhodou tohoto předváděcího centra je ta skutečnost, že zákazník si je jistý tím, co kupuje, a není odkázán pouze na internetové nabídky.

Hlavním prioritou naší firmy je, aby solární systémy naší značky "ALPHA SOL" včetně příslušenství byly pro všechny zákazníky finančně dostupné se zárukou kvality a jistoty profesionálního servisu. Kvalita našich solárních systémů "ALPHA SOL" je odzkoušena mnoha našimi instalacemi, takže nabízíme našim zákazníkům vždy to o čem jsme přesvědčeni, že je pro ně tím nejlepším řešením.

 
 
Reklama