Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

A zase ty Vánoce, aneb „kde na ně pořád brát?“

Za pár dní tady máme Vánoce a s tím spojené výdaje na nákupy dárků, nebo vánočního zboží. Každoroční dilema, které nabírá na „důležitosti“ s příchodem podzimu a zimy.

Mnoho lidí tedy logicky řeší, kde na tyto výdaje v rodinném rozpočtu vzít. Někdo šetří v průběhu roku, někdo to neřeší vůbec, někdo si jednoduše půjčí (tuto variantu nedoporučujeme). Prostě všichni hledáme způsoby, jak co nejvíc ušetřit, aby zbylo na nákup dárků pro naše nejbližší.

Způsobů je opravdu mnoho.

Například pokud stavíte, snažíte se vybudovat dům, který vás bude v budoucnu stát co nejmíň peněz, takže hledáte dostupné možnosti, způsoby a technologie, které vám úspory pomůžou dosáhnout.  

Při stavbě domu se nejedná jen o počáteční investici, ale i o budoucí provozní náklady, servis a údržbu. To je důležitý aspekt, který lidé zvažují při výběru technologií a vybavení pro svůj dům. Rekuperační výměník AKIRETHERM® není jen prostředek k úspoře peněz při běžném provozu, ale také nabízí jednoduchou údržbu a téměř nulové náklady na servis. Investice do tohoto zařízení nezahrnuje pouze počáteční náklady, ale také dlouhodobé úspory, které snižují celkové náklady na provoz domu. Tímto způsobem přispívá k dlouhodobé finanční udržitelnosti domácnosti.

4členná rodina ročně ušetří s rekuperačním výměníkem AKIRETHERM® minimálně 16.000* korun (*v závislosti od způsobu ohřevu vody), a to je už slušná částka v rodinném rozpočtu, která se může právě v předvánočním období hodit.

Letošní Vánoce to už opravdu nestihnete, ale ještě nás jich čeká nespočet a každá ušetřená „tisícovka“ v rozpočtu může už o těch příštích vykouzlit úsměv na tváři nejenom u dětí 😉

Tak šťastné a veselé!

AKIRETHERM®


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 
Reklama