Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představte si domov, kde každé otevření kohoutku s teplou vodou přispívá k vaší úspoře

S rekuperačním výměníkem AKIRETHERM® můžete snížit své náklady na energie až o 80%, aniž byste obětovali pohodlí svého domova. Je to inteligentní volba, která chrání vaši peněženku i planetu.

Proč je AKIRETHERM® jedinečný?

AKIRETHERM® není jen dalším výměníkem na trhu, je to spojenec ve vašem úsilí o úsporný a ekologický dům. Jeho konstrukční řešení zajistí, že jediné, co uslyšíte je klid vašeho domova, protože pro svou činnost nepotřebuje žádný el. pohon, ani nutnost dalších investic. Pouze je potřeba myslet na jeho instalaci před stavbou rodinného domu a mít oddělený odpad s šedou odpadní vodou od splaškové. S tím si ale lze rychle poradit a ani tato investice není v porovnání s celkovou cenou stavby a návratnosti výměníku nikterak vysoká. Při stavbě domu výměník „zakopete“ pod zem a minimálně 20 let o něm prakticky nebudete vědět, snad si na něj vzpomenete jen při vyúčtování za energie. Který jiný produkt vám dokáže jednou prvotní investici zabezpečit na další desítky let úspory za ohřev teplé vody v desítkách procent, a ještě se ani nemusíte obávat náročné instalace, složitých aplikací a provozu? Žádná potřeba kontrol, revizí, výměn ... prostě pohodlí a záruka toho, že vám účty za energie nezruinují rodinný rozpočet a zároveň významnou mírou přispíváte k ochraně planety. 

Takže nečekejte, až se vaše účty za energie zvýší. Připojte se k celé řadě spokojených klientů, kteří již objevili, jak může AKIRETHERM® změnit i váš domov k lepšímu. Kontaktujte nás ještě dnes a zjistěte, jak můžete začít šetřit a žít pohodlněji.

AKIRETHERM®


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 
Reklama