Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LEDVANCE: Solární technologie pro udržitelnou budoucnost

Společnost LEDVANCE přichází s vizionářským projektem zaměřeným na udržitelnost. Pod značkou LEDVANCE RENEWABLES nabízí inovativní řešení využívající solární energii prostřednictvím vlastních fotovoltaických systémů. Tato řešení snižují závislost na tradičních zdrojích energie a přispívají k ochraně životního prostředí.

Fotovoltaika na míru: Komplexní přístup k energetické nezávislosti

LEDVANCE jako významný poskytovatel přináší kompletní fotovoltaické systémy, které zahrnují vše od výroby až po skladování a efektivní využití energie. Tato řešení jsou přizpůsobena potřebám domácností i komerčních objektů. Systémy LEDVANCE zahrnují špičkové fotovoltaické moduly, vysoce efektivní měniče a výkonné baterie, což zaručuje maximální účinnost a spolehlivost.

Pro majitele rodinných domů LEDVANCE nabízí instalaci kompletních solárních panelů, střídačů a modulárních baterií, které pokryjí energetické nároky celé domácnosti. Průmyslové podniky mohou využít rozšířené portfolio výkonných měničů a baterií, které podporují úplnou energetickou nezávislost.


Špičkové solární panely pro každý projekt


Solární panely jsou základem každého fotovoltaického systému. LEDVANCE nabízí širokou škálu vysoce výkonných modulů s výkonem od 405 do 660 W, které se hodí pro různé aplikace. Panely jsou dostupné v monofaciálních i bifaciálních variantách, což umožňuje jejich přizpůsobení specifickým potřebám. Důraz na udržitelnost znamená, že panely LEDVANCE jsou navrženy tak, aby minimalizovaly ekologickou stopu a zároveň poskytovaly maximální energetickou účinnost.

Měniče: Efektivní správa solární energie

Měniče jsou klíčovým komponentem fotovoltaických systémů, které zajišťují převod energie ze solárních panelů na použitelnou elektřinu. LEDVANCE nabízí robustní a efektivní stringové a hybridní měniče, které jsou kompatibilní s různými typy komponent. Tyto měniče splňují všechny technologické a bezpečnostní standardy, což zajišťuje jednoduchou instalaci a dlouhodobou spolehlivost. Hybridní měniče LEDVANCE navíc umožňují kombinaci solární energie s dalšími zdroji, což zvyšuje celkovou efektivitu systému.

Úložné systémy pro solární energii: Flexibilní a škálovatelné řešení


LEDVANCE nabízí modulární úložné baterie, které maximalizují využití solární energie tím, že ukládají přebytečnou energii pro pozdější použití. Tyto baterie jsou klíčové pro zajištění nepřetržitého provozu i v obdobích s nižším slunečním svitem. LEDVANCE poskytuje nízkonapěťové (od 512 do 2048 kWh) i vysokonapěťové baterie (od 819 do 2048 kWh), které jsou snadno rozšiřitelné a přizpůsobitelné konkrétním potřebám zákazníků.

Směr k energetické soběstačnosti s LEDVANCE

LEDVANCE svými komplexními fotovoltaickými řešeními významně přispívá k rozvoji obnovitelných zdrojů energie. Tato řešení jsou určena jak pro jednotlivce, tak pro velké podniky, a nabízejí cestu k čisté a udržitelné energii.

Pro více informací navštivte oficiální stránky společnosti LEDVANCE nebo se zastavte na stánku LEDVANCE 9.–10.10.2024 na Smart Expo Foru v pražských Letňanech.