Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

PMT EASY: systém pro velké moduly solárních elektráren na plochých střechách

Společnost KRAJICZECH přináší do oblasti solárních konstrukčních systémů novinku PMT EASY, která prezentuje zásadní změnu v montáži solárních modulů na plochých střechách.

PMT EASY, systém představený na loňském Smart Energy Forum, přináší revoluční přístup k montáži solárních modulů díky svému otočnému systému a technologii „push&click“.

Díky této technologii je manipulace s moduly mnohem snazší a upevnění bezpečnější než kdy dříve. Systém je ideální zejména pro velké moduly a umožňuje rychlou realizaci rozsáhlých solárních projektů.

Flexibilita PMT EASY je zřejmá i z možnosti uchycení modulů jak po kratší, tak po delší straně, což poskytuje projektantům, ale i instalačním firmám větší volnost při návrhu a realizaci solárních elektráren.




Momentálně jsou realizovány dva větší projekty, kde byl požadavek na co nejmenší zatížení střešní konstrukce. Díky prvkům EASY PLATES se nám daří s rozložením zátěže na střeše pracovat, tento prvek nám také velmi dobře řeší styk konstrukce fotovoltaické elektrárny se střešním pláštěm. S PMT EASY jsme dosáhli nejen zvýšení efektivity a bezpečnosti montáže, ale také jsme snížili nároky na nosnost střešní konstrukce, což považujeme za nespornou výhodu,“ dodává Robert Kupec ze společnosti KRAJICZECH.

Díky křížovému systému spojení z pevných ocelových profilů nepředstavují velké bloky o rozměrech až 30*30metrů žádný problém, navíc nedochází k bodovému zatížení.

Bezpečnost a kvalitu celé konstrukce podtrhuje záruka 15 let, to vše za příznivou cenu.

Pro více informací navštivte www.krajiczech.cz, nebo kontaktujte projekce@krajiczech.cz


KRAJIczech s.r.o.
logo KRAJIczech s.r.o.

Společnost KRAJIczech s.r.o. se zabývá výrobou konstrukčních systémů pro fotovoltaické elektrárny. Specializujeme se na kompletní dodávky konstrukcí: šikmé střechy, rovné střechy, pozemní instalace i atypická řešení. Jsme schopni pokrýt dodávky od ...