Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elegantní celočerné fotovoltaické moduly DMEGC pro moderní střechy

Při výběru solárních panelů pro domácí fotovoltaiku hraje v poslední době stále častěji roli také estetické hledisko. Zvyšuje se tak poptávka po celočerných fotovoltaických modulech.

Celočerné bifaciální moduly výrobce DMEGC Solar se řadí mezi nejprodávanější v Holandsku a Belgii a patří do ověřené kategorie TIER 1. Tyto moduly se pyšní vysokou kvalitou, s výkonem 500 Wp a účinností 22,6 %.

Díky optimalizovanému teplotnímu koeficientu si zachovávají vysokou účinnost i při extrémně vysokých teplotách. Dobře fungují i v době nižšího osvitu, např. v ranních a večerních hodinách a při vyšší oblačnosti.

Konstrukce s dvojitým sklem (2,0 mm sklo na přední i zadní straně) poskytuje až o 25 % vyšší výkon oproti jednostranným modulům. Zároveň je i zárukou vyšší odolnosti proti povětrnostním vlivům, jako je zatížení sněhem až 5400 Pa a větrem až 2400 Pa. V neposlední řadě tento design zajišťuje vyšší požární bezpečnost.

Výhodou, kterou ocení jak instalátoři fotovoltaiky, tak koncoví uživatelé, je kompaktní rozměr 1950 x 1134 x 30 mm a nižší hmotnost, usnadňující manipulaci a instalaci. Zároveň se systém z menších modulů lépe přizpůsobí různým typům střech.

Pro dokonalý vzhled celé instalace doporučujeme doplnit celočerné moduly DMEGC celočernými profily a příslušenstvím rakouského výrobce Alumero.

Všechny produkty jsou dostupné v e-shopu Photon Energy pro instalační firmy.

Více informací


Photon Energy
logo Photon Energy

Projektování, výstavba a servis fotovoltaiky od velkých solárních parků až po komerční a domácí střešní FVE včetně bateriových úložišť. Velkoobchod a e-shop pro fotovoltaiku a akumulaci.

 
 
Reklama