Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Získejte výhody rekuperačního výměníku AKIRETHERM® HOME a vyhrajte 70 000 Kč!

Stavíte-li letos rodinný dům, máme pro vás jedinečnou nabídku!

Ještě zbývají necelé 2 měsíce, abyste si zajistili rekuperační výměník AKIRETHERM® HOME, začali šetřit tisíce korun ročně a zároveň získali šanci vyhrát!
Rekuperační výměník AKIRETHERM® HOME není jenom investicí do budoucnosti vašeho domova, rodinného rozpočtu, ale také do životního prostředí a snížení uhlíkové stopy. Díky jeho unikátní technologii můžete každý rok očekávat významné úspory za elektrickou energii. To ale není vše! S AKIRETHERM máte také šanci vyhrát úžasných 70 000 Kč.
Ale pozor, čas běží! Tato exkluzivní nabídka platí pouze do 31. května 2024. Máte-li zájem využít této jedinečné příležitosti a začít užívat výhod rekuperačního výměníku AKIRETHERM® HOME a zároveň mít šanci na výhru 70 000 Kč, pak neváhejte a přidejte se k těm, kteří už nyní profitují z výhod moderních a ekonomických řešení pro svůj domov.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost! Navštivte naše webové stránky, vyplňte formulář, nebo nás kontaktujte přímo ještě dnes a začněte užívat výhod AKIRETHERM® HOME!


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 
Reklama