Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKIRE letos oslaví 7 let na českém trhu

Letos uplyne 7 let od vstupu spol. AKIRE s.r.o. na český trh. AKIRE postupně obsadila významné místo na trhu s technologiemi pro úsporu energií s důrazem na obnovitelné zdroje.

Hlavní oblastí, které se věnuje, je rekuperace tepla z odpadní vody za pomoci unikátního rekuperačního výměníku AKIRETHERM®.

Výměník AKIRETHERM® dokáže ušetřit až 80 % nákladů za ohřev teplé vody, nevyžaduje dodatečné investice na provoz, ke své činnosti nepotřebuje žádnou elektrickou energii, je bezúdržbový a absolutně tichý.

Inovativní přístup společnosti AKIRE k hospodaření s šedou odpadní vodou již dostal tuto problematiku do povědomí jak odborné, tak i laické veřejnosti. Nyní je cílem tuto technologii ještě více etablovat zejména v segmentu novostaveb RD a BD.

S plnou vážností a trochou nadsázky by se dalo napsat „Jednou zakopete AKIRETHERM® vedle baráku a 20-30 let o něm nevíte. Přesto vám ušetří velký balík peněz!“

Další neméně důležitou oblastí, které se společnost AKIRE věnuje, jsou dodávky a montáže fotovoltaických elektráren, s fokusem na velké průmyslové a hospodářské objekty. Kvalifikovaní odborníci společnosti poskytnou klientovi servis od vyřízení dotace a licence, přes zpracování projektové dokumentace až po samotnou realizaci. Cílem společnosti je poskytnout každému klientovi maximální komfort, špičkové komponenty a prvotřídní servis.

 

Sedm let budováni značky, kdy se nám podařilo dostat do povědomí unikátní produkt je za námi, spousta výzev a příležitostí před námi. Děkujeme všem zákazníkům i obchodním partnerům za projevenou důvěru a těšíme se na dalších minimálně 7 let!


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 
Reklama