Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Solární panely LONGi Hi-MO 6: Unikátní technologická inovace

Solární moduly představují 15-⁠20 % celkových nákladů na solární systém. Zvyšte účinnost své FVE díky použití kvalitních solárních panelů LONGi.

Společnost LONGi patří mezi přímé výrobce solárních panelů už od roku 2000 a dnes se řadí mezi největší světové dodavatele. V České republice patří mezi oficiální distributory a velkoobchodní prodejce solárních panelů LONGi společnost Solarity s výborným technickým know-how, partnerskou podporou i logistikou.

LONGi představuje solární panely Hi-MO 6

Značka LONGi získala více než 1300 autorizovaných patentů a každý rok investuje řádově miliony dolarů do vývoje nových solárních technologií. Mezi nejnovější inovace patří solární moduly LONGi Hi-MO 6:

  • standardizovaná velikost M10 (182 mm),
  • dostupnost v typech 72C, 66C, 60C a 54C,
  • minimalistický design vhodný pro různé využití.

Solární panely LONGi nabízejí 4 řady provedení -⁠ Explorer, Guardian, Scientist a Artist. Každá z nich je něčím výjimečná:

  • Hi-MO 6 Explorer - klasický typ FVE modulu disponujícího inovativní změněnou strukturou vysoce efektivních článků HPBC.
  • Hi-MO 6 Guardian - panely vylepšené osazením optimizérů. Smart budoucnost tak může pokročit opět kupředu.
  • Hi-MO 6 Scientist - panely s ultra vysokou výkonností, které posunují výkonnost do škály terawattů.
  • Hi-MO 6 Artist - unikátní FVE panely vhodné pro projektování solárních systémů v součinnosti s architekty a designéry. Brzy k dostání také v provedení skel v béžovém, šedém, hnědém, azurově modrém a červeném odstínu.

I vy můžete udělat krok k solární budoucnosti s fotovoltaickými panely LONGi Hi-MO 6.

Solární panely LONGi


Solarity s. r. o.
logo Solarity s. r. o.

V Solarity s.r.o. poskytujeme od roku 2008 profesionální on-grid a off-grid řešení fotovoltaických systémů pro klienty v Evropě, Africe a na Blízkém východě. Spolupracujeme s instalačními firmami, distributory, EPC společnostmi, s výrobci a velkoobchody ...

 
 
Reklama