Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Solární panely JA Solar DeepBlue řady 3.0 najdete nově v nabídce Solarity

Přivítejte solární řešení budoucnosti. Vysoce efektivní FV panely JA Solar využívající technologie typu P-type zaručují vysoký výkon a účinnost i při slabém osvětlení.

Poslední desetiletí zaznamenalo velký rozvoj solárních systémů a neustálé zvyšování jejich kvality a efektivity. Společnost JA Solar, světový lídr v oblasti výroby vysoce výkonných fotovoltaických produktů, přichází stále s inovativními řešeními. K těm úspěšným patří solární panely DeepBlue řady 3.0, ale mezi novinky patří nyní fotovoltaické panely JA Solar DeepBlue 3.0 Pro. Všechny modelové řady najdete nyní nově v nabídce distributora a velkoobchodního prodejce fotovoltaických systémů Solarity.

JA Solar koncem letošního roku nabídne novou generaci DeepBlue 4.0

Nejnovější řada solárních panelů JA Solar DeepBlue 4.0 je založena na technologii typu N-type, která se dle předpokladů bude v průběhu roku 2023 využívat stále více.

Bylo dosaženo nárustu efektivity o 0,2 % díky implementaci pokročilého článku typu N-type. Snížila se také úroveň opotřebení v prvním roce provozu panelů < 1 % a roční opotřebení za 30 let se pohybuje na hodnotě < 0,4 %. Moduly mají lepší výkon i při slabém osvětlení a jsou méně ovlivněny nízkými teplotami. Výhody přináší i oboustrannost těchto monokrystalických bifaciálních solárních panelů.

Více informací


Solarity s. r. o.
logo Solarity s. r. o.

V Solarity s.r.o. poskytujeme od roku 2008 profesionální on-grid a off-grid řešení fotovoltaických systémů pro klienty v Evropě, Africe a na Blízkém východě. Spolupracujeme s instalačními firmami, distributory, EPC společnostmi, s výrobci a velkoobchody ...

 
 
Reklama