Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skupina SolidSun rozšiřuje nabídku svých služeb o NZÚ Light

Skupina SolidSun rozšiřuje nabídku svých služeb o fotovoltaickou sestavu, kterou pořídíte už od jedné koruny. A to díky dotačnímu programu NZÚ Light.

Program NZÚ Light je zaměřen na podporu vlastníků a spoluvlastníků rodinných domů nebo rekreačních objektů, kteří tyto objekty využívají k trvalému bydlení a patří mezi seniory, invalidní důchodce nebo osoby pobírající dávky na bydlení. Program jim poskytuje finance na úsporná opatření a pomáhá tak snížit náklady na energie a zlepšit kvalitu jejich bydlení. V rámci dotačního programu NZÚ je možné čerpat prostředky na instalaci solárního systému pro ohřev vody.

Skupina SolidSun nabízí v rámci NZÚ Light řešení pro ohřev vody. Naši specialisté navrhnou zájemcům o tento typ FVE takovou sestavu, aby celková výše jejich nákladů nepřesáhla po odečtení dotace 9 000 Kč. Energie získaná ze slunce je následně využita pro ohřev vody v bojleru.

Výhoda řešení fotovoltaiky za pár korun spočívá v možnosti čerpání dotace až ve výši 90 000 Kč, která je klientům vyplacena ještě před samotnou realizací a úhradou našeho solárního systému. To znamená, že v některých případech zákazníci nemusí investovat vlastní prostředky.

Jsme rádi, že se můžeme podílet na ekologičtějším a energeticky méně náročném bydlení pro nízkopříjmové domácnosti. Kromě kvalitního technologického řešení mohou naši zákazníci očekávat také odborné poradenství a podporu po celou dobu procesu.

Fotovoltaika za pár korun


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama