Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prohlédněte si reference společnosti Prosolar

Prosolar nabízí 25 let zkušeností s instalacemi baterií v rodinných domech, průmyslovými instalacemi a také s kombinací baterie s dobíječkami elektromobilů.

Záměrem společnosti Prosolar je přinést změny tradičního systému energetiky

Profi systémy STORION mění energetiku každou instalovanou kWh. Každý majitel systému STORION je prosumer *).
Každý systém je součást infrastruktury a komunity "STORION VPP" a nevratných změn české energetiky.
Vizí společnosti Prosolar je masová instalace dálkově ovladatelných, inovativních a bezpečných systémů s nehořlavými LFP bateriemi do rodinných domů, firem a továren. Systémy STORION spolehlivě a efektivně kooperují se stávajícími fotovoltaikami, které zatím baterie nemají.

Distribuční síť bude soustava osazená bateriemi, které dodají výkonové špičky a uloží energetické přebytky. Energetická síť bude odolná proti výpadkům (black-out), s konstantním napětím i frekvencí a trvalou dodávkou elektřiny všem připojeným spotřebitelům. Cena energie nebude díky bateriím podléhat spekulativnímu ovlivňování.

PROSOLAR s.r.o. je exkluzívní distributor profesionálních velkosériově produkovaných systémů STORION od ALPHA ESS z Německa pro ČR, SK, PL, HU.

25 let zkušeností

Nabízíme 25 let zkušenosti s instalací baterií v rodinných domech, průmyslových instalacích a také kombinaci baterie s dobíječkami elektromobilů.
Prohlédněte si reference společnosti Prosolar například v Ústí nad Labem, Brušperku, Nouzově, Křenicích a další.

*) Pozn. redakce: Prosumerem (samospotřebitelem) se rozumí spotřebitel nebo skupina spotřebitelů, kteří spotřebovávají, skladují nebo prodávají energii z obnovitelných zdrojů, jež se vyrábí v jejich prostorech. Tyto činnosti přitom nesmí představovat hlavní obchodní nebo profesní činnost daného spotřebitele.
Více v článku TZB-info Prosumer jako zákazník, výrobce a akumulátor energie

 
 
Reklama