Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krátký report z 27. ročníku Infothermy 2020

Na začátku tohoto roku proběhla výstava zaměřená na úsporu energií, obnovitelné zdroje a ekonomické bydlení i technologické novinky v oboru.

Od 20. do 23. ledna probíhal na ostravské Černé louce už 27. ročník mezinárodní výstavy Infotherma. Tato roky oblíbená akce se pojí k technickému pokroku, úspoře energií, obnovitelných zdrojům a ekonomickému bydlení. Stovky firem vystavovaly produkty a prezentovaly své služby ve stáncích, kde se střetly s potenciálními zákazníky osobně. Zajímavá témata, trefné dotazy, respektovaní odborníci, workshopy, semináře a diskuze na rozsáhlá témata, to všechno charakterizuje čtyřdenní maraton Infothermy. Mimo jiné byl součástí výstavy i doprovodný program, soutěže a vstupní expozice s názvem „Dům plný energie a informací“.

Diskuzních témat na Infothermě bylo opravdu požehnaně, jako příklad můžeme uvést tepelná čerpadla v praxi a teorii, Solární technika – provoz a servis, Úspory energie – fotovoltaické systémy, Zelené střechy – šance na budoucnost nebo Tepelná čerpadla nejen pro bytové domy.

Na Infothermě jste mohli potkat i společnost Solidsun s.r.o., která se specializuje na realizaci solárních elektráren, tepelných čerpadel, klimatizací a nově i rekuperací Jablotron. V expozici Solidsunu jste měli možnost vidět fotovoltaické panely, střídače, bateriové úložiště, tepelná čerpadla, klimatizace a nově zavedený rekuperační systém, který se stává žhavý produktem v portfoliu služeb této společnosti.

Pokud hledáte ekologické a ekonomické možnosti pro vaše bydlení rozhodně se nezapomeňte příští rok zastavit na Infothermě.


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama