Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fotovoltaická elektrárna s baterií od domků po střední firmy

Výkon 10 až 60kW a baterie 4,8 až 210kWh s výrobky SC10 firmy SunnyCold, které lze spojovat do celků. Vše v plném propojení s tepelným čerpadlem a nabíjením Elektromobilů v jedné aplikaci.

Již několik let se věnujeme plné integraci tepelných čerpadel, fotovoltaických elektráren, bateriových úložišť, rekuperací vzduchu a nabíjením elektromobilů. Naše tepelná čerpadla bylo již v minulosti možné propojovat až do topného výkonu 56 kW. Fotovoltaické elektrárny lze nyní propojit až do výstupního výkonu 60 kW s baterií do 210 kWh. Systém pak pokryje od domků až po kancelářské objekty a menší výrobní závody. Jak je z výrobků SunnyCold známo, tak jsou všechny jednotky našich výrobků v čistém moderním designu s minimem prací na místě instalace. Jednotné uživatelské rozhraní se vzdáleným dohledem je naším standardem. Všechny výrobky jsou registrovány v nové zelené úsporám a vhodné pro aktuální programy OPPIK. V případě zájmu o spolupráci či instalaci nás neváhejte kontaktovat.
SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 
Reklama