Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systém KERBEROS POWER pro fotovoltaický ohřev vody

Modulární systém KERBEROS POWER pro výkonové varianty 2, 4 a 6 kW instalovaného FV výkonu lze dle potřeby postupně doplňovat o jednotlivé výkonové bloky po 2 kW.

SOLAR KERBEROS je řídicí jednotka pro fotovoltaický ohřev vody. Na začátku celého systému jsou fotovoltaické panely, na konci je váš běžný elektrický bojler, a mezi tím je SOLAR KERBEROS, který řídí vše tak, abyste vždy měli dostatek teplé vody, a aby pro její ohřátí využil v co největší míře elektřiny ze Slunce. Její přebytky pak umí použít například pro dobíjení akumulátorů, nedostatky naopak dokáže pokrýt elektřinou z rozvodné sítě.

Modulární systém KERBEROS POWER je určen pro práci se standardním topným tělesem 2 – 2,5 kW pro každý využitý modul a na letošní mezinárodní výstavě Infotherma se v soutěži „Novinky na výstavě Infotherma 2017, patenty a vynálezy“ umístil na druhém místě.

Soutěž pořádá Agentura Inforpres, pořadatel výstavy Infotherma, a TZB-info.cz, největší stavební portále v ČR. Vyhlášení výsledků se konalo v rámci zahájení výstavy Infotherma 2017.

Solární systém SOLAR KERBEROS 320, UNITES Systems a.s. zaujal již v roce 2016 i 2015, kdy se také umístil na stupních vítězů.

Na výstavě Aquaterm Nitra se již SOLAR KERBEROS pyšnil oceněním z Infothermy.


 
 
Reklama