Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projektujte a instalujte moderní tepelná čerpadla a fotovoltaiky jednoduše

Více jak 10 let jsme instalovali tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny a snažili se je propojovat. Díky těmto zkušenostem jsme se rozhodli vyrábět vlastní produkty.

Projektujte a instalujte moderní tepelná čerpadla a fotovoltaiky jednoduše

Již tři roky výhradně instalujeme naše vlastní tepelná čerpadla a hybridní fotovoltaické elektrárny s bateriovým úložištěm pod značkou Airsun. Do produktů jsme zanesli naše dlouholeté zkušenosti dle toho, co nás před tím jako instalační firmu produktů jiných firem pálilo. Jelikož nestíháme uspokojovat poptávku, tak jsme se rozhodli od konce roku 2018 hledat nové partnery z řad projektantů a instalačních firem. Přijďte nás navštívit ve dnech 6.-.7.11.2018 na Pražské výstavě Smart Energy Fórum, kde budeme s našimi výrobky naposledy v tomto roce k vidění. Školení budou probíhat v Únoru 2019, místa a dny ještě nejsou pevně dány. V případě zájmu nám napište pro vás vhodný čas a místo na obchod@sunnycold.cz
Instalaci našich hybridních fotovoltaik zvládnete 3x rychleji. Komponenty jsou vybrány, nadrátovány, odzkoušeny a certifikovány. Jako montážní firma zvládnete více zakázek v kratším období. Všechny instalace lze On-line sledovat a procházet historická data, po internetu můžete provádět stejná nastavení jak na místě zákazníka. To šetří 90% výjezdů. SunnyCold se zavazuje k on-line doživotní aktualizaci všech zařízení, tím lze do budoucna sledovat trendy cen energií a decentralizace sítě.
Zajímavé ohodnocení pro projektanty, prodejce a instalační firmy.
SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 
Reklama