Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jubilejní 15. ročník veletrhu úspor energií SOLAR PRAHA

Zájem o malé fotovoltaické elektrárny (FVE) na střechy rodinných domů neustále roste, rozvoji pomáhá nejen dotační politika, ale i úpravy legislativy.

Jubilejní 15. ročník veletrhu úspor energií SOLAR PRAHA

Pořízením domácí střešní fotovoltaické elektrárny lidé určitě ušetří. Existuje však řada otázek spojených s instalací tohoto zdroje energie. Jednou z častých je například: Co se bude dít s nespotřebovanou elektřinou? K jakým změnám v dotacích dojde? Čeho se při žádostech o dotaci vyvarovat?

Veškeré dotazy budou moci zájemci konzultovat na veletrhu SOLAR PRAHA, který oslaví v únoru 2019 své 15. jubileum. Veletrh se věnuje efektivnímu využívání obnovitelných zdrojů a uskuteční v PVA EXPO PRAHA Letňany souběžně s největším veletrhem v oboru střech STŘECHY PRAHA ve dnech 7. - 9. 2. 2019.

Hlavními tématy veletrhu Solar Praha jsou fotovoltaika, solární termika, biomasa, tepelná čerpadla, akumulace energie, odpadní teplo a elektromobilita. Program veletrhu zahrne aktuální trendy a odpoví na nejčastější dotazy návštěvníků: jaké jsou perspektivy střešní fotovoltaiky v ČR, jaké jsou cenové a technické možnosti výstavby fotovoltaických střešních elektráren, jaká je doporučená kapacita, jaké jsou možnosti financování a jak využít aktuální dotační programy, jak skladovat energii z obnovitelných zdrojů a jaká jsou řešení pro energetickou soběstačnost. Cenné rady získají návštěvníci v Centru pro úspory energií a obnovitelné zdroje energie a ve Stavebním poradenském centru pro všechny oblasti výstavby, které zajišťují po celou dobu veletrhu oborová organizace ČKAIT spolu se zástupci vysoké školy ČVUT v Praze.

Více na www.strechy-praha.cz
 
 
Reklama