Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Solární asociace novým partnerem veletrhu obnovitelných zdrojů a úspor energií SOLAR PRAHA

Solární asociace se stala odborným partnerem 13. ročníku veletrhu SOLAR PRAHA a bude se podílet na přípravách odborného programu.

Solární asociace sdružuje více než 450 členů z řad výrobců panelů a baterií, servisních firem, firem nabízejících řešení akumulace elektřiny, provozovatelů solárních elektráren a dalších významných institutů (banky, univerzity, výzkumná pracoviště). V současné době zastupuje již několik tisíc provozovatelů FVE.

SOLAR PRAHA je součástí největšího odborného veletrhu pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA, představuje ideální zimní termín konání 9. – 11. 2. 2017 v moderních výstavních halách v Praze Letňanech, 3 dny osobních kontaktů a nové obchodní příležitosti. Kromě prezentací firem především z oblasti fotovoltaiky a solární termiky nabídne také širokou škálu doprovodných aktivit. Společně proběhne i veletrh ŘEMESLO PRAHA a nový projekt PURPO PRAHA.

Připraven je atraktivní doprovodný program a poradenství zdarma - Stavební poradenské centrum s podporou ČKAIT a ČVUT v Praze, Centrum fasád, Centrum pro úspory energií a alternativní zdroje energie. Novinkou bude Centrum profesionální údržby a čištění povrchů.


 
 
Reklama