Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Retrofit program - výměna nefunkčních měničů a měničů s nízkou účinností za nové

Společnost EICERO, specialista na nezávislou diagnostiku a zvyšování provozního výkonu FVE, rozšířila své služby o distribuci měničů ABB a Retrofit program.

EICERO je přední společností v oblasti nezávislé diagnostiky a servisu fotovoltaických elektráren. Realizovala diagnostiku na FVE s instalovaným výkonem 310MWp v České a Slovenské republice, v Německu, Rumunsku a dalších zemích.

Distribuce měničů

Od letošního roku nabízí EICERO zákazníkům kvalitní FV měniče od společnosti ABB, která patří k největším výrobcům FV měničů na světě. Produktové portfolio zahrnuje stringové měniče o výkonu 2-50 kW, ale i centrální měniče o výkonu 100-2000 kW.

Retrofit program – cesta k optimalizaci provozního výkonu FVE

Program Retrofit umožňuje optimalizovat výkon FVE a dosáhnout tak vyšších výnosů. Jde o výměnu zastaralých měničů, včetně měničů jiných značek, za nové měniče od výrobce ABB.

Retrofit by provozovatelé měli zvažovat vždy, pokud je měnič neopravitelný, záruka uplynula nebo je potřebná oprava měniče příliš finančně nákladná. Příležitostí pro výměnu jsou i situace, kdy FV měniče nevyrábí s očekávanou účinností a nepřináší požadovaný výnos.


EICERO s.r.o.
logo EICERO s.r.o.

Specializujeme se na výstavbu ostrovních FVE, microgrid, e-nabíjecí stanice a řízení spotřeby. Provádíme komplexní servis fotovoltaických elektráren a eliminaci jevu PID. Našim cílem je produkce zelené elektřiny, maximalizace produkce z FVE, dlouhodobá ...

 
 
Reklama