Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hybridní elektrárny na vzestupu

Zájem o hybridní solární elektrárny v Česku stoupá, jedná se totiž o výhodnou kombinaci několika zdrojů energie.

Hybridní solární elektrárna kombinuje možnosti výroby elektrické energie z fotovoltaických panelů s jejím ukládáním do akumulačních baterií a případně dodávkou energie z distribuční sítě.

Je to ideální řešení pro domácnosti či firmy, které se zaměřují na maximálně efektivní spotřebu energie. Zaručuje přístup k elektrické energii vždy, za každého počasí či situace.

Je možné čerpat energii ze solárních panelů nebo kombinovat čerpání ze solárních panelů a baterie současně. Je také možné čerpat energii ze solárních panelů, akumulační baterie i z distribuční sítě zároveň. Hybridní elektrárna umí v případě potřeby také přepnout pouze na energii z distribuční sítě.

Kombinací je mnoho, specialisté z JOYCE ČR vám rádi pomohou vybrat tu nejvhodnější právě pro vás.

JOYCE ČR jsou specialisté na solární elektrárny z Brna, na trhu působí již 20 let. Realizovali fotovoltaické elektrárny nejrůznějších typů a velikostí, na kopcích v horách i ve městech.


JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama