Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přestal na Vaši elektrárně fungovat měnič? Zajistíme Vám rychlou a kvalitní pozáruční opravu!

FV měniče patří mezi komponenty FVE s nejvíce poruchami. Co dělat, když má měnič poruchu a skončila záruka? Na koho se obrátit? Lze opravit měniče, jejichž výrobci již neexistují?

Brněnská společnost Eicero, specialista na diagnostiku fotovoltaických elektráren a regeneraci výkonu FV panelů vlivem působení jevu PID (Potential Induced Degradation), rozšiřuje nabídku svých služeb pro rok 2016 o novou službu pozáručního servisu fotovoltaických měničů. Pro koho je nabídka určena a jaké služby společnost nabízí?

Jsme schopni zajistit servis téměř všech zařízení, která byla v letech 2008-2010 na českém trhu, včetně zařízení výrobců, kteří již neexistují (například AEG, Delta, Kostal, PowerOne/Aurora, REFU-SOL, Sinvert, SMA, Solarmax a další). Navíc, při diagnostice závady měniče a stanovení rozsahu opravy, zákazníkovi garantujeme i termín dokončení opravy. Tím se lišíme od většiny ostatních servisních společností“, říká obchodní ředitel společnosti Eicero, Dalibor Žák a doplňuje: „Díky tomu, že dokážeme zajistit výrobu dílů a komponent, které již původní výrobci nevyrábějí nebo přestali podporovat, dokážeme dnes opravit většinu hardwarových závad měničů“.


EICERO s.r.o.
logo EICERO s.r.o.

Specializujeme se na výstavbu ostrovních FVE, microgrid, e-nabíjecí stanice a řízení spotřeby. Provádíme komplexní servis fotovoltaických elektráren a eliminaci jevu PID. Našim cílem je produkce zelené elektřiny, maximalizace produkce z FVE, dlouhodobá ...

 
 
Reklama