Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius sází na technologii Connecting Energy

Společnost Fronius International GmbH na své cestě k 24 hodinám slunce sází na maximální vlastní spotřebu. Technologie Connecting Energy je totiž podstatná pro inteligentní distribuci vlastního získaného fotovoltaického proudu.

Fronius Connecting Energy je označení pro spolupráci inteligentních spotřebičů se střídači Fronius. Důležitým faktorem přitom je vysoká flexibilita zařízení Fronius. Díky mnoha otevřeným rozhraním lze střídače Fronius snadno propojit s komponentami jiných výrobců, např. tepelnými čerpadly nebo systémy automatizace domů. „Ve spolupráci s partnery, např. společnostmi Loxone (automatizace domů) a Ochsner (tepelná čerpadla), se tak snažíme co nejvíce usnadňovat život majitelům domů. Zásadními výhodami této spolupráce je snížení nákladů na elektrickou energii, zvýšení vlastní spotřeby, maximální energetická efektivita a snadná instalace,“ popisuje Bernd Lukits, produktový manažer společnosti Fronius International.


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama