Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius uvádí první řetězcový střídač pro projektový trh

V květnu 2015 uvedla společnost Fronius na trh nejnovější přístroj řady SnapINverter. Fronius Eco je optimální projektový střídač. Snadno se servisuje, je absolutně hospodárný a nabízí obvyklou kvalitu Fronius.

Řetězcový střídač Fronius Eco ve výkonnostních třídách 25,0 a 27,0 kVA zajišťuje maximální výnosy zvláště u větších fotovoltaických projektů až do výkonu v řádu megawattů.

Fronius Eco je optimální projektový střídač. Snadno se servisuje, je absolutně hospodárný a nabízí obvyklou kvalitu Fronius,“ vysvětluje Martin Hackl, vedoucí divize Solar Energy, Fronius International GmbH.

Kompaktní konstrukce zajišťuje nejvyšší poměr výkonu k hmotnosti a maximální výnosy. Provedení řetězcového střídače s pouhými 35,7 kg a osvědčená montážní technologie SnapINverter významně usnadňují instalaci. Střídač Fronius Eco přesvědčí nejvyšším poměrem výkonu k hmotnosti ve své výkonnostní třídě.

Kromě toho je zajištěna maximalizace výnosů díky novému MPP-trackingovému algoritmu Dynamic Peak Manager. Vzhledem k pravidelnému automatickému prozkoumávání výkonové charakteristiky střídač pracuje i při částečném zastínění v bodě maximálního výstupního výkonu, takzvaném globálním maximu.


Díky vysoké třídě krytí IP 66 je možné přístroj instalovat v interiéru i v nechráněných venkovních prostorách.

FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama