Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snižte své výdaje za elektřinu s mikroelektrárnou

Každý máme doma nějaká zařízení, která trvale odebírají elektřinu. Věděli jste, že existují tzv. mikroelektrárny, díky kterým můžete snadno snížit svou spotřebu elektrické energie?

Každý máme doma nějaká zařízení, která trvale odebírají elektřinu. Věděli jste, že existují tzv. mikroelektrárny, díky kterým můžete snížit svou spotřebu elektrické energie?

Mikroelektrárny jsou sady fotovoltaického panelu a mikroměniče. Jsou oblíbené pro svou jednoduchou instalaci a nenáročné požadavky na prostor. Slouží na výrobu elektřiny pro přímou spotřebu v domácnosti/firmě.
Mikroelektrárny jsou výhodným řešením pro snížení Vašich výdajů za elektřinu. Dodávají se v sadách s veškerým příslušenstvím, kvalifikovaný člověk zvládne instalaci dle přiloženého návodu během několika hodin. Nabídka je široká, vybírat můžete podle druhu a sklonu Vaší střechy i podle požadovaného výkonu panelů.

Pořízení mikroelektrárny je jednoduché a účinné řešení, jak snížit výdaje na elektrickou energii. Je to ideální varianta pro ty, kteří nepotřebují energetickou nezávislost, a přesto chtějí ušetřit.

Jedna mikroelektrárna Vám dokáže ušetřit náklady za provoz např. chladničky nebo mrazáku. A to už se vyplatí! Nevíte-li si rady, zkušení odborníci z JOYCE ČR Vám rádi poradí. Spoustu informací najdete také na jejich webových stránkách. JOYCE ČR jsou specialisté na fotovoltaické elektrárny a úspory energie. Na jejich webu si tak můžete koupit mikroelektrárnu i LED žárovky.


JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama