Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Solární systémy Varisol pro vytápění a ohřev vody

Kolektory Thermomax jsou nejlepším řešením pro přeměnu sluneční energie v energii tepelnou sloužící pro vytápění a ohřev vody. Jednoduchá instalace, možnost snadného rozšíření počtu trubic.

Kolektory Thermomax vyráběné společností Kingspan SOLAR jsou evropským výrobkem osvědčeným v evropských klimatických podmínkách.

Nová generace systémů Varisol (DF, HP)

Umožňuje snadné dimenzování výkonu kolektoru prostým spojením požadovaného počtu trubic pomocí segmentového sběrače.

Kombinací špičkového polymerového materiálu a unikátní „zaklapávací“ konstrukce vznikl produkt, který se snadno objednává, skladuje, dopravuje a instaluje a přináší tak řadu výhod všem:
  • Projektantům umožňuje systém VARISOL přesnou volbu výkonu kolektoru a nenutí je ke kompromisům obvyklým u tradičních kolektorů s pevným počtem trubic.
  • Velkoobchodům umožňuje systém VARISOL snížení potřebných skladových zásob a eliminaci nízkoobrátkových položek jakými jsou okrajové velikosti tradičních sběračů.
  • Topenářům umožňuje systém VARISOL snadnou, rychlou a bezpečnou montáž až na místě vlastní instalace bez nutnosti manipulace s těžkými a neskladnými díly.
  • Uživatelům umožňuje systém VARISOL minimalizovat pořizovací náklady na solární systém při zachování snadné možnosti jeho postupného rozšiřování.
Solární systémy Varisol - jednoduchá zaklapávací konstrukce trubice Thermomax

Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 
Reklama