Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fotovoltaické systémy M-tech

Fotovoltaické panely společnosti M-tech, s.r.o. jsou vyrobeny z tvrzeného skla a odolávají tak nežádoucím vlivům počasí. Životnost fotovoltaických systémů je 30 - 35 let, návratnost je přitom jen 9 - 12 let.

M-TECH SOLAR je oficiálním distributorem výrobců těchto systémů - společností Kyocera a Fronius.

8 hlavních bodů, proč si vybrat právě fotovoltaický systém:
  1. Levná energie - fotovoltaické systémy vyrábějí elektřinu ze slunečních paprsků
  2. Snížíte současné náklady na energii - fotovoltaika vyrábí energii, kterou prodáváte zpět poskytovateli distribuční sítě (ČEZ, EON, PRE)
  3. Jednoduchá instalace - fotovoltaické systémy se dají jednoduše instalovat např. na střechy budov, rovinatý pozemek, atd.
  4. Vysoká účinnost polykrystalických článků - v dnešní době mají fotovoltaické články účinnost až 16 % (KYOCERA - polykrystal)
  5. Dlouholetá životnost - výrobcem jsou garantovány výkonové parametry fotovoltaika na 20 let, kde výkon poklesne maximálně na 80 % svých nominálních hodnot. Životnost fotovoltaického systému je 30-35 let.
  6. Odolnost - fotovoltaické systémy jsou vyrobeny z tvrzeného skla s EVA folií, která je odolná proti nežádoucím vlivům počasí (déšť, kroupy, vítr)
  7. Garantované výkupní ceny - pro fotovoltaické systémy je garance cen po dobu 20 let. Pro rok 2009 byla stanovena cena za vyrobenou 1kWh v režimu plného výkupu 12,89 kč/kWh (do inst. výkonu 30 kWp) a 12,79 kč/kWh (instalace nad 30 kWp). V režimu tzv. "Zelených bonusů" je výkupní cena 11,91 kč/kWp
  8. Ekonomická návrtatnost - návratnost fotovoltaických systémů se pohybuje mezi 9-12 lety. Záleží na množství a typu instalace.

nukumi s.r.o.
logo nukumi s.r.o.

Dodávka, montáž a servis zařízení od výrobce Mitsubishi Electric. Technická školení a poradenství pro projekční a montážní firmy na vytápění a chlazení s tepelnými čerpadly typu vzduch-voda, země-voda a vzduch-vzduch vč. systémů regulace a jejich řízení.

 
 
Reklama