Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Fronius myslí globálně

Internacionalizace společnosti Fronius, rakouského výrobce střídačů, postupuje mílovými kroky vpřed. V roce 2010 založila divize solární elektroniky společnosti Fronius v zahraničí sedm nových dceřiných společností.

Od minulého roku tato jednička na trhu se solární energií zastřešuje také pobočky v Austrálii, Velké Británii, Turecku, Kanadě, Mexiku, Švýcarsku a na Slovensku. V roce 2011 se předpokládá další posílení pozice na globálním trhu.

Společnost Fronius je tak ve světě zastoupena 13 dceřinými společnostmi, prodejními partnery a reprezentanty, a to ve více než 60 zemích. „Díky místní dceřiné společnosti je možné provádět mnohem intenzivnější průzkum příslušného trhu. Kromě toho jsme schopni lépe reagovat na specifické požadavky v jednotlivých zemích,“ vysvětlují přednosti postupující internacionalizace ve společnosti Fronius vedoucí odbytu Franz Dietachmair a Hannes Wendeler.


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama