Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jedinečný, vysoce kvalitní servis střídačů Fronius

Rakouská společnost Fronius, která je odborníkem v oblasti solární elektroniky, nabízí svým instalátorům v rámci programu Fronius Service Partner jedinečnou službu.

Oblíbený program Fronius Service Partner je na evropském trhu zaveden již od roku 2001 a od začátku roku 2011 funguje také v USA. V rámci této koncepce jsou pomocí technického školicího programu instalátoři fotovoltaických systémů kvalifikováni k samostatnému provádění servisních prací na střídačích Fronius.

Společnost Fronius je jediným výrobcem, který instalátorům umožňuje, aby sami a přímo na místě instalace fotovoltaického systému prováděli servisní práce na střídačích Fronius. „Pro nás je velice důležité být v každém ohledu jedničkou na trhu. Programem Fronius Service Partner umožňujeme našim instalátorům mimo jiné velmi dobré vzdělání, díky kterému se zařadí mezi ty nejlepší na trhu,“ je přesvědčen vedoucí marketingu Bernhard Kolouch.

Více informací zde:
FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama