Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CDP IVORY spustil nový e-shop a bonusový program

Rychle, pohodlně a efektivně – největší český dodavatel dřevních pelet CDP IVORY staví své služby na kvalitních produktech tuzemských peletáren a mimořádně vstřícném proklientském přístupu. Začátkem letošní topné sezony proto spustil nový e-shop, zavádí bonusový program a přichází s garancí nejnižších cen pro registrované zákazníky.


CDP IVORY, jehož doménou je doprava produktů až ke kotli, je lídrem na trhu špičkového ekologického paliva. Majitelům automatických kotlů nebo krbových kamen na pelety a brikety usnadňuje nejen dopravu topiva, ale také jeho výběr a nákup. Společnost operující na území celé České republiky, na západě Slovenska a pohraničních oblastech Rakouska a Německa využívá unikátní logistický systém umožňující dopravu paliva v různých typech balení. Dřevní pelety volné dodává moderními certifikovanými cisternami s přesnými digitálními váhami a odsáváním prachu. Pelety v sáčcích, brikety, či balené uhlí na paletách nákladními vozy vybavenými závěsným manipulátorem „Moffett“. Díky tomu se zákazníci nemusejí namáhat pracným skládáním zásob topiva na celou zimu do garáží nebo přístěnků. Palivo řidiči složí přesně tam, kde je třeba. CDP IVORY šetří lidem zdraví, čas i peníze.

Příprava na topnou sezonu je od letošního podzimu ještě jednodušší. CDP IVORY totiž spustil inovovaný přehledný e-shop. Umožňuje udělat objednávku z tabletu, mobilu nebo počítače, kdykoli a kdekoli. Jednatel společnosti, Jiří Vrba, dodává: „Chceme, aby se zákazník na webu jednoduše orientoval, a to nejen v nabídce, ale i v cenách. Naše ceny jsou transparentní a jednotné pro celou Českou republiku. V ceně je již zahrnuta komfortní doprava až na místo, které si zákazník určí. Tím se výrazně odlišujeme od ostatních.“ V novém prostředí se lze velmi pohodlně registrovat a získat tak přehled o nákupní historii, stavu objednávky a bonusových bodech.

Bonusový program CDP IVORY připíše za každých 100 korun nákupu na zákazníkův účet 1 bod. Za nasbírané body budou k dispozici nejen zajímavé ceny, ale také například poradenské služby nebo časově omezené akční nabídky paliva. Registrovaným uživatelům e-shopu garantuje společnost zároveň výhodnější a stabilní ceny produktů.




Zajistit si komfortní dodávku paliva na tuto i všechny následující zimy bude mimořádně snadné. Majitelům rodinných domů, chalup i větších staveb, jako jsou školy nebo hotely, pomáhá CDP IVORY vytápět objekty nezávisle, pohodlně a bez obav z výpadků dodávek zdroje tepla.

„Zákazníky si budeme hýčkat ještě víc než doposud,“ říká jednatel Jiří Vrba s tím, že na základě oboustranné úzké spolupráce firma neustále ladí informační systém i logistiku. Díky tomu umí do 15 dnů dopravit jakkoli objemný náklad pelet, briket či baleného uhlí podle přesně určených požadavků klienta.

 
 
Reklama