Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fotovoltaická elektrárna pro začátečníky

Jaké jsou hlavní části fotovoltaické elektrárny a jaký je jejich účel? Redaktor TZB-info Jiří Zilvar srozumitelně popisuje jejich funkci a na co si dát pozor. Chystáte se ušetřit pořízením fotovoltaiky? Pak se na video určitě podívejte.

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Potěšilo nás, když byl portál TZB-info, jako respektovaný zdroj informací a největší oborový web v ČR, vybrán jako odborný garant pro ČEZ Akademii, rozsáhlý naučný seriál, který radí lidem, jak snížit účty za energii.

Toto video ČEZ Akademie se týká fotovoltaiky. Fotovoltaický panel, střídač a baterie jsou základní součásti fotovoltaické elektrárny. Jaká je jejich funkce, které z nich si vybrat a na co si dát pozor?

Na dotazy odpovídá redaktor Jiří Zilvar, který na TZB-info vede obory Energetika a Obnovitelná energie. Je autorem mnoha článků a videí, mohli jste se s ním potkat na konferencích, veletrzích i na a odborných fórech. Jirkovy znalosti a přehled v nyní tak rychle rostoucí fotovoltaice, akumulaci a komunitní energetice jsou nyní pro TZB-info velkým přínosem. Jirka je naším kolegou, který obnovitelným zdrojům věří a rozumí.

Děkujeme společnosti ČEZ za možnost být u jejich vzdělávacího projektu. Inspirujte se i v dalších videích a odpovědích na dotazy na www.cezakademie.cz

 
 
Reklama