Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na 45. ročník konference Nekonvenční zdroje elektrické energie – NZEE 2023

Rádi bychom vás pozvali na 45. ročník populární vědecko-technické konference NZEE – Nekonvenční Zdroje Elektrické Energie. NZEE představuje příležitost pro veřejnost k získání nejnovějších informací z oblasti elektrotechniky, energetiky a ukládání energie.

Pro firmy představuje konference NZEE možnost načerpat nejen inspiraci a technologické know-how, ale také navázat nové kontakty v oblasti výzkumu a vývoje či oslovit potenciální uchazeče o zaměstnání.

Letošní ročník konference se uskuteční opět na Jižní Moravě ve dnech 24. až 26.6. 2024 v prostorách Hotelu SAVANNAH v Hatích u Znojma.

Konference pokrývá současné trendy v oblasti obnovitlených zdrojů a bezemisní energetiky. V rámci konference jsou široce diskutovány aktuální témata související s problematikou snižování emisí v kontextu obnovitlených zdrojů a elektrifikace dopravy. S optimálním využitím enrgie produkované z obnovitelných zdrojů úzce souvisí problematika ukládání energie. Z toho důvodu se značná část konference věnována tématu ukládání elektrické energie a bateriovým uložištím. Hlavní tematické oblasti konference:

  • obnovitelné zdroje, fotovoltaika, větrné a vodní elektrárny
  • ukládání energie, baterie a bateriové uložiště
  • palivové články a vodíkové systémy
  • elektromobilita a elektrifikace dopravy

Vítány jsou také všechny příspěvky na příbuzná i související témata.

Generálními partnery konference jsou výrobce automobilů Škoda Auto, společnost ČEZ, a.s. – výrobce a dodavatel elektrické energie, společnost Pragolab dodavatel laboratorního zařízení a Česká Fotovoltaická Asociace – ČFA, z.s. Registrace, program a témata konference na NZEE.CZ

 
 
Reklama