Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ocenění TOP manažer roku 2024 pro Cyrila Svobodu z Fenix Group

Magazín Innovation ve spolupráci s dalšími odbornými tituly mediální skupiny A11 připravil první ročník ocenění TOP manažeři roku 2024 podle magazínu Innovation.


Vítězové převzali ocenění ve speciálním vysílání televize A11

Časopis Innovation přináší příběhy českých manažerek a manažerů a rozhovory s úspěšnými podnikatelkami a podnikateli. Cílem žebříčku TOP manažeři roku 2024 podle magazínu Innovation je ocenit práci úspěšných osobností z řad podnikatelů a lídrů a jejich týmů. Letošní první ročník ocenění TOP manažeři magazínu Innovation akcentoval nástup moderních technologií a trendů v managementu.

V sídle TV A11 se 15. 4. konalo slavnostní vyhlášení vítězů soutěže časopisu Innovation – TOP manažeři roku 2024.

Soutěž je rozdělena do několika kategorií dle oborů, přičemž hlavní cenu v kategorii ENERGETIKA získal Cyril Svozil jr., předseda správní rady a ředitel Fenix Group a.s., AERS s.r.o. Nominaci na manažerku roku získala Kateřina Jezerská – Managing Director Fenix Trading s.r.o. a hlavní cenu TOP manažer roku 2024 získal Cyril Svozil, zakladatel a majitel holdingu Fenix Group a.s.

Více informací


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama