Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skupina SolidSun opět roste. Novým členem je ELEKTRO-FA.PAVELEK

Lídr v oblasti instalací fotovoltaických elektráren opět rozšiřuje své portfolio, a to formou akvizice společnosti ELEKTRO-FA.PAVELEK. Ta je významným dodavatelem v oblasti elektroinstalací.

SolidSun - lídr v oblasti instalací fotovoltaických elektráren opět rozšiřuje své portfolio, a to formou akvizice společnosti ELEKTRO-FA.PAVELEK. Ta je významným dodavatelem v oblasti elektroinstalací, montuje a servisuje švédská tepelná čerpadla, v neposlední řadě vyvíjí a vyrábí komunikační a přístupové systémy.

Skupina SolidSun neustále hledá cesty, jak svým zákazníkům přinést něco navíc. Loni navázala spolupráci s předním českým výrobcem tepelných čerpadel Acond a se Stavební spořitelnou České spořitelny, aby klientům usnadnila financování energeticky úsporných řešení. Letos byla otevřena pobočka na Slovensku a nyní se realizovala akvizice společnosti ELEKTRO-FA.PAVELEK.

„Chceme neustále vylepšovat své služby a navazovat partnerství, která budou pro naše zákazníky přínosem. Akvizice firmy ELEKTRO-FA.PAVELEK do našeho konceptu poskytovat zákazníkům co nejširší nabídku služeb a hledat nové obchodní kanály zapadá. Zároveň plánujeme naplno využít synergii, kterou tato akvizice umožňuje. Od spojení si slibujeme hlavně silnější postavení na trhu a nacházení nových tržních příležitostí,“ uvedl Martin Palarčík, předseda představenstva skupiny SolidSun.

„K tomuto kroku jsme se rozhodli po více než třiceti letech na trhu. Hlavním důvodem byla možnost dalšího rozvoje firmy, sdílení know-how se silnějším partnerem a rozšíření řad potenciálních zákazníků,“ vysvětlil Stanislav Pavelek, zakladatel společnosti ELEKTRO-FA.PAVELEK.

Navštivte náš web


SolidSun
logo SolidSun

Jsme skupina Solidsun - poskytujeme komplexní řešení v oblasti fotovoltaických elektráren. A to jak pro rodinné domy, tak firmy. Navrhujeme a realizujeme FVE, stavíme FV parky v ČR i EU, zajistíme výhodný výkup přebytků energie z FVE. O klienta se staráme ...

 
 
Reklama