Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Účinnost a flexibilita pro dosažení nulové spotřeby

Výsledkem kvalifikované a pečlivé práce inženýrů společnosti Schwank byl systém geniumSchwank - jedinečný infrazářič, který dokáže bezpečně a efektivně využívat 100% vodík jako zdroj energie.

Systém geniumSchwank lze nejprve provozovat na zemní plyn (nebo LPG), poté je možné hořák v několika jednoduchých krocích upravit na 100% vodík. Díky tomu se geniumSchwank stává průmyslovým topným systémem budoucnosti a při nákupu nového systému představuje absolutní jistotu plánování.

Důležitým prvkem této inovativní technologie je možnost využívat snadno dostupný zdroj energie a zároveň schopnost relativně snadného přechodu na vodík. I když se celosvětový vývoj ubírá směrem ke globální udržitelnosti, nacházíme se stále v přechodném období. Proto je klíčové vytvářet HVAC řešení pro průmysl a obchod tak, aby podporovala koncové uživatele během tohoto období změn.

Optimalizace HVAC systémů

Společnost Schwank poskytuje široké portfolio HVAC řešení pro budovy v různých průmyslových a obchodních odvětvích po celém světě. Naše instalace zahrnují pokročilé systémy, které kombinují plyn a elektřinu, jako jsou tepelná čerpadla určená pro efektivní vytápění a chlazení rozsáhlých prostor.

Hlavním zaměřením naší společnosti vždy byla energetická účinnost s cílem minimalizovat provozní náklady našich zákazníků a snížit uhlíkovou stopu budov. Pečlivě dohlížíme na to, aby naše HVAC systémy a produkty dosahovaly maximální úrovně energetické účinnosti, přičemž se snažíme o optimální výsledky pro udržitelnost a hospodárnost.

Více informací


 
 
Reklama