Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vlastní fotovoltaická elektrárna je váš pomocník v boji proti zdražující elektřině

Regulovaná část ceny elektřiny v tomto roce meziročně vzroste o 65,7 %. Chcete si tyto náklady snížit? Vyrábějte si vlastní elektřinu ze slunce a ušetřete měsíčně klidně i 75 % nákladů za energie.

I když cena elektřiny na světových trzích klesá, od začátku tohoto roku na většinu z nás dopadlo její zdražení. Cena elektřiny se totiž skládá ze dvou částí - neregulované (kterou ovlivňuje právě cena na trzích) a regulované složky. Regulovaná cena elektřiny zahrnuje poplatky za distribuci elektřiny a další služby související s fyzickými dodávkami elektřiny. A právě tato regulovaná část ceny elektřiny v tomto roce meziročně vzroste o 65,7 %.

Navýšení plateb se týká všech zákazníků, tedy i těch, kteří mají fixované ceny. Cenu totiž lze zafixovat jen u silové elektřiny, na kterou má dodavatel vliv. Druhá, regulovaná část, se mění bez ohledu na uzavřenou smlouvu.

Chcete mít pro sebe a svou rodinu jistotu a maximální nezávislost na ceně elektrické energie? Vyrábějte si vlastní elektřinu ze slunce a ušetřete měsíčně klidně i 75 % nákladů za energie. S našimi fotovoltaickými elektrárnami, které vám navrhneme přesně na míru vašich potřeb, to jde snadno. Kontaktujte nás pro nezávazný návrh a kalkulaci a přesvědčte se, kolik můžete ušetřit i vy. Jsme tu pro vás.

Chci nezávazný návrh


JOYCE ČR, s. r. o.
logo JOYCE ČR, s. r. o.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, ...

 
 
Reklama