Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKIRE slaví 7 let na českém trhu a přináší šanci na výhru 3x70 tisíc korun

Jak už jsme avizovali v naši první letošní zprávě, společnost AKIRE tento rok slaví významné výročí - 7 let od svého vstupu na český trh.

K oslavě tohoto výročí AKIRE připravila speciální soutěž pro své klienty, která nabízí šanci vyhrát zajímavé ceny.

Soutěžní podmínky jsou jednoduché a zároveň nabízejí klientům možnost získat finanční odměnu ve výši až 70 tisíc korun. Stačí si v období od 1. února 2024 do 31. května 2024 zakoupit rekuperační výměník AKIRETHERM®, který je unikátním zařízením a na českém trhu nemá obdobu.

Rekuperační výměník AKIRETHERM® je navržen s ohledem na maximální energetickou účinnost a zároveň nabízí vysoký standard bezpečnosti a spolehlivosti. Jeho použití přináší nejen úsporu nákladů na energie, ale také pozitivně přispívá k ochraně životního prostředí.

Pro zúčastněné klienty je soutěžní proces jednoduchý. Po zakoupení rekuperačního výměníku AKIRETHERM® v uvedeném období budou klienti automaticky zařazeni do slosování o tři finanční odměny. Výherci budou vyhlášeni na oficiálním webu společnosti AKIRE po skončení soutěže. Slosování proběhne 3.6.2024 v sídle společnosti.

Soutěžní období je ideální příležitostí pro ty, kteří uvažují o stavbě rodinného domu, případně už mají stavební povolení, a ještě uvažují o dalším způsobu úspory energií a snížení uhlíkové stopy svého budoucího domova. Společnost AKIRE věří, že tato iniciativa přispěje k podpoře udržitelnějších energetických řešení a umožní klientům získat nejen kvalitní produkt, ale i šanci na zajímavou finanční odměnu.

Pro více informací o soutěži a produktech společnosti AKIRE navštivte oficiální webové stránky www.akire.cz.


AKIRE s.r.o.
logo AKIRE s.r.o.

Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání tepla z odpadních vod AKIRETHERM určených zejména pro rodinné domy. Zařízení vyrovnává nekontinuální provoz v objektu a významným způsobem snižuje jeho energetickou náročnost.

 
 
Reklama