Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schlieger má v nabídce jeden z nejúčinnějších FV panelů v ČR

Bezrámový fotovoltaický panel DAH Solar 550 W se pyšní vysokou účinnost až 21,09 % a technologií 1/3 cut.

FV panely DAH Solar o výkonu 550 W jsou určeny pro instalace na střechy budov a proměňují sluneční energii na elektřinu. Při výrobě elektřiny nabízejí vysokou účinnost až 21,09 %. Patentované bezrámové řešení navíc snižuje riziko usazování prachových i pylových částic na povrchu panelů a v dlouhodobém srovnání nabízí vyšší efektivitu výroby energie než jiné panely.

Oproti většině ostatních panelů s technologii half – cell, využívá DAH Solar 550 W technologii 1/3 cut. Její největší výhoda spočívá v tom, že dělí panel na tři části, oproti half cell technologii, která rozděluje panel na dvě poloviny. V momentě, kdy je například na spodním okraji panelu s technologií 1/3 cut sněhová pokrývka nebo dochází k jejímu zastínění, je utlumen výkon pouze jedné třetiny panelu, zatímco dvě třetiny vyrábí na plný výkon. Pokud k zastínění dojde u panelu s half cell technologií, dochází k útlumu poloviny panelu a jen druhá polovina vyrábí elektřinu na plný výkon.

DAH Solar 550 W nabízí také velmi vysokou tlakovou odolnost proti větru (až 2400 Pa) a sněhu (až 5400 Pa). Na výkon panelu je poskytována nadstandartní záruka v délce 30 let a na mechanické části záruka 12 let.


SCHLIEGER, s.r.o.
logo SCHLIEGER, s.r.o.

Zaměřujeme se na prodej, výrobu a instalaci tepelných čerpadel, solárních systémů, fotovoltaických elektráren a podlahového topení pro rodinné domy a komerční budovy. Našim zákazníkům kompletně vyřizujeme dostupné dotace na tepelná čerpadla, solární ...

 
 
Reklama