Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Woltair nově nabízí nejúčinnější solární panely na trhu

Společnost Woltair nově zařadila do nabídky solární panely výrobce AIKO. Díky inovativní technologii mají solární panely řady Black Hole účinnost až 23,6 %, což je zhruba o desetinu více než standard.

Woltair jako marketplace disponuje nejširší nabídkou tepelných čerpadel a solárních panelů na českém trhu mezi firmami zabývající se instalacemi. Ve svém portfoliu má desítky výrobců z Evropy i Asie a jejich řady neustále rozšiřuje. Nejnověji o unikátní solární panely řady Black Hole výrobce AIKO, který je světovým lídrem ve výrobě fotovoltaických článků.

Solární panely N-Type ABC se mohou chlubit nejen nejvyšší efektivitou na trhu, ale také luxusním designem, za který získaly v letošním roce ocenění Red Dot, designerskou obdobu hereckých Oscarů.

„Woltair funguje jako marketplace, na kterém každý zákazník najde to nejlepší řešení podle svých potřeb a preferencí, ať už jde o technické nebo designové parametry. Proto nesmí v naší nabídce chybět ani tyto krásné celočerné panely, které uspokojí i ty nejnáročnější domácnosti,“ říká Jan Kadlec, Country manažer Woltair pro Česko.

Solární panely řady Black Hole jsou díky unikátní technologii výjimečné především aktuálně nejvyšší účinností dostupnou na trhu. Ta udává, jaké procento z přijímané sluneční energie dokáže systém přeměnit na elektřinu. V praxi to znamená, že z menší plochy se vyrobí více elektřiny. Tento údaj je mnohem důležitější než samotný výkon solárních panelů, který je úměrný jejich velikosti. Pochlubit se mohou také minimálním poklesem této účinnosti v čase. Záruku na výkon panelů garantuje AIKO po dobu 30 let. Woltair zároveň nabízí vlastní 10letou záruku na samotné zařízení, díky které zákazník nemusí případné problémy řešit se zahraničním distributorem.

Druhým charakteristickým prvkem těchto panelů je kompaktní černý design bez viditelných mřížek, a to včetně rámů. Panely díky tomu vypadají na rodinném domě velmi elegantně a působí čistým dojmem.

„Nabídka solárních panelů se rozšiřuje a bude čím dál tím pestřejší. To samé platí i o preferencích zákazníků. Kritérií výběru je ovšem celá řada a ne každý se v nich vyzná. Pro tyto případy jsou zákazníkům k dispozici naši experti, kteří vysvětlí základní principy a terminologii nebo doporučí optimální řešení,“ dodává Kadlec.

Pokud má zákazník naopak jasnější představu a zajímá ho kalkulace, může využít nový on-line kalkulátor na poptání fotovoltaiky. Klient tak během pár sekund vidí cenové rozpětí a konkrétní zařízení, které je šité na míru jeho výchozí situaci.

Více informací

 
 
Reklama