Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hotové řešení pro instalatéry: Jaká nabíječka splní podmínky dotace a přidá chytré funkce

S letošní vlnou Nové zelené úsporám můžete ušetřit až 15 000 korun za wallbox! Máme pro vás tip, kterou nabíječkou vyhovět podmínkám a nadchnout klienty inteligentními funkcemi.

„Podporovány jsou pouze dobíjecí stanice, které mají funkci řízení odběru elektřiny při dobíjení z elektrorozvodné sítě dle sjednaného maximálního příkonu.“

Loxone Wallbox hlavní podmínku dotace hravě splňuje. Pořizuje se v kombinaci s Miniserverem, řídicí jednotkou, která dává domácnostem a budovám inteligentní energetický management.

Prodávejte balíčky Wallboxů s Miniservery (případně elektroměry), jejichž instalace a zprovoznění zabere minimum práce a času. Stačí pár kliknutí a stanice je připravená k provozu.

S nástrojem Loxone Config mají instalatéři k dispozici šablonu s hotovým programem, který například chrání před vyhozením jističe nebo rozpočítává spotřebu mezi uživatele pomocí NFC klávesnice. S tímto programem zároveň Wallbox splňuje právě podmínky dotace.

Zajímavá funkce navíc? Spouštění nabíjení v nejvýhodnější časy na základě spotových cen.

Další funkce Wallboxu pro domácnosti i komerční budovy:

  • Spolupráce s FVE
  • Zátěžový management
  • Vzdálený přístup
  • Ověření pomocí NFC klávesnice
  • Export dat pro třetí strany
  • Rozšíření o elektroměry
  • Management více nabíječek

Bonus v ceně: Inteligentní funkce pro budovu

Miniserver v sobě dnes mají inteligentní budovy všeho druhu, od domácností, přes kanceláře a prodejny až po developerské projekty. Zajišťuje jim vyšší komfort, bezpečnost i úspory. Společně s nabíječkou tak nabízíte systém inteligentní automatizace, který dokáže ovládat prakticky každou technologii budovy, od osvětlení a stínění, přes vytápění až po celé systémy MaR.

Více informací


Loxone s.r.o.
logo Loxone s.r.o.

Loxone je systém pro inteligentní elektroinstalace. Přináší pokročilé ovládání a automatizaci technologií budov do komerčních projektů i domácnosti. Stínění, topení, osvětlení, chlazení, závlaha, přístupový systém, alarmy, audio, FVE, ventilace... vše ...

 
 
Reklama