Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Acetex cílí s fotovoltaikou nově i na firmy

Kromě instalací fotovoltaických elektráren pro soukromý sektor se firma Acetex zaměřuje také na instalaci firemní fotovoltaiky.

Kromě instalací fotovoltaických elektráren pro soukromý sektor se firma Acetex zaměřuje také na instalaci firemní fotovoltaiky. Proto se z důvodu zvýšeného zájmu rozhodla spustit nový web, který je zaměřený přímo na potřeby firemní klientely. 

Web představuje celý postup instalace firemní fotovoltaiky, kde v podstatě každý zákazník vyžaduje individuální přístup. Celý proces přípravy začíná osobní prohlídkou objektu nebo pozemku, kde je plánovaná výstavba fotovoltaické elektrárny. Na základě nasbíraných informací se zpracuje studie připojitelnosti. Právě při osobní konzultaci a obhlídce se také ujasní individuální a specifické požadavky klienta a budoucí výkon elektrárny, který může být až do 10 MWp.

Pro své instalace používá firma Acetex pouze značkové a vysoce kvalitní komponenty, jakou jsou AEG, Canadian Solar, Wattsonic, Solar Edge, Huawei či GoodWe. Všem nainstalovaným produktům zajišťuje záruční a pozáruční servis.

Pro více informací nás kontaktujte na firmy@acetex.cz

Více informací


Acetex s.r.o.
logo Acetex s.r.o.

Acetex s. r.o., je ryze česká společnost, která se zabývá projektováním, montáží a servisem obnovitelných zdrojů energie. Instalaci fotovoltaických elektráren i tepelných čerpadel provádí pro rodinné domy, novostavby, bytové domy i pro komerční objekty. ...

 
 
Reklama