Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jinko Solar: Spolehlivá volba pro firemní FVE

Výdaje za elektřinu v posledních letech stále stoupají a s tím roste i zájem o fotovoltaiku pro firmy. Reakcí na to je zdokonalování solárních panelů tak, aby přinášely co nejvyšší výnosy.

Jinko Solar je jednou z předních společností v oboru solární energetiky, která se snaží efektivně reagovat na tyto potřeby firem. Solární panely Jinko Solar jsou známé svou vysokou účinností (i při slabém slunečním svitu) a odolností vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Vývoj v oblasti fotovoltaických technologií pokračuje rychlým tempem a společnosti jako Jinko Solar se snaží být v popředí tohoto vývoje, aby mohly nabídnout firmám solární panely, které jim umožní snižovat náklady na elektřinu a zároveň přispívat k ochraně životního prostředí. Při použití výkonných solárních panelů a spolupráci s komplexním dodavatelem fotovoltaiky pro firmy, jako je česká společnost reWATT, lze dosáhnout velmi dobrých výsledků ve výrobě elektřiny ze slunce.

Solární panely Jinko Solar Tiger:

Na výstavbu solární elektrárny pro firmy lze využít několik typů fotovoltaických panelů Jinko Solar Tiger využívajících pokročilé technologie Multi-busbar, Tiling Ribbon a Half Cut, které jsou kombinovány s vysoce účinným článkem:

  • FV panel Tiger: typ P s články 163 mm
  • FV panel Tiger: typ N s články 163 mm
  • FV panel Tiger LM: typ P s články 166 mm
  • FV panel Tiger Pro: typ P s články 182 mm

Rozdíl mezi moduly typu N a P spočívá v dopování křemíkové destičky různými prvky. Modul typu P je dopovaný bórem a má kladné nabití, zatímco modul typu N je dopovaný fosforem a má záporné nabití. Moduly typu N jsou oproti modulu typu P odolnější vůči degradaci při expozici slunečnímu záření a kyslíku ve vzduchu.

Výstavba firemní FVE


reWATT s.r.o.
logo reWATT s.r.o.

Jsme projekční a realizační firma FVE s cílem dodávat co nejlepší a nejkvalitnější řešení. Ve společnosti reWATT máme více než 12 let zkušeností v oblasti fotovoltaiky na domácím i mezinárodním trhu. Poskytujeme komplexní řešení fotovoltaiky pro ČR a SR ...

 
 
Reklama