Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Regulus zve k návštěvě výstavního vozu na veletrhu FOR ARCH

Chcete vytápět úsporně? Využijte příležitosti a potkejte se s odborníky na vytápění z firmy Regulus na venkovní ploše veletrhu FOR ARCH!

Letošní ročník tradičního stavebního veletrhu FOR ARCH si nenechá ujít ani firma Regulus se svou "pojízdnou výstavou". Ve výstavním voze na venkovní ploše před vstupní halou II Vám představí produkty zaměřené na úsporné vytápění.

K vidění bude jak tepelné čerpadlo vzduch/voda řady CTC EcoAir pro vytápění, tak i zástupce řady RTC pro vytápění i chlazení. Těšit se můžete i na vnitřní jednotky RegulusBOX a RegulusHBOX k tepelnému čerpadlu, solární kolektor se solární čerpadlovou skupinou či čerpadlové skupiny pro otopné okruhy. Nebude chybět ani čerpadlová skupina RegulusBIO, která je určena pro jednoduché propojení otopného systému s krbem či kotlem na tuhá paliva a akumulační nádrží.

Přijďte se poradit, informovat, nebo jen podívat. Naši odborníci na tepelná čerpadla, solární systémy pro ohřev vody a větrání s rekuperací tepla se již nyní těší na Vaši návštěvu a budou připraveni zodpovědět všechny Vaše dotazy. V případě zájmu se můžete také informovat o dostupných dotačních programech (Nová zelená úsporám či Kotlíková dotace) a my vám rádi poradíme, jak získat finanční podporu pro váš solární systém nebo tepelné čerpadlo. 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Více informací


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 
Reklama