Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Solis - exkluzivní střídač s bezproblémovou kompatibilitou

Zvolte střídače Solis a využijte potenciál vaší solární elektrárny naplno! Otevřená kompatibilita, Full backup, odolnost vůči povětrnostním vlivům a nejnovější řada S63P pro vysokovýkonné panely.

Solis představuje prvotřídní střídače, které nevyžadují exkluzivitu k bateriím. Od svého založení v roce 2005 se firma stala špičkovým výrobcem střídačů pro komerční, průmyslové i rezidenční realizace. S každou generací produktů se Solis snaží co nejpřesněji odpovídat potřebám instalačních firem a koncových zákazníků, díky celosvětové působnosti a masivním investicím do vývoje.

Mezi hlavní výhody střídačů Solis patří otevřená kompatibilita, umožňující komunikaci se širokou škálou baterií a jiných značek, až 4 stringy ideální pro členité "toskánské" střechy, funkcionalita Full backup a reakční doba do 10 ms, a odolná konstrukce vhodná i pro venkovní instalace s IP66 a širokým provozním teplotním rozsahem.

Nejnovější produktová řada, série S63P, nabízí až 4 stringy a 16A na jeden string, což umožňuje zapojení moderních vysokovýkonných panelů a neomezuje potenciální výkon celé elektrárny. Paralelně lze zapojit až 10 střídačů bez nutnosti extra příslušenství. Komunikace probíhá skrz Bluetooth, Wi-fi a RS485.

Každý střídač z řady S63P je dodáván s bohatou výbavou včetně nástěnného rámu, Wi-fi dongle, komunikační a bateriové kabeláže a především Smartmeter od firmy Eastern se sadou 3 měřících cívek.

Střídače Solis vám umožní maximálně využít potenciál vaší solární elektrárny a zajistí bezproblémovou integraci do stávajících systémů.

Mrkněte taky na naši produktovou novinku Solis S6 (https://www.youtube.com/watch?v=76xF8Qt-g8U) přímo z technické místnosti rodinného domu na Barrandově.

Více informací


Memodo s.r.o.
logo Memodo s.r.o.

Specializovaný velkoobchod s fotovoltaikou, tepelnými čerpadly a bateriovými systémy. Naším cílem je vybavit solární techniky a instalační firmy v Evropě všemi nezbytnými komponenty pro výrobu čisté energie!

 
 
Reklama